Școala Emerge este destinată femeilor lider din România care sunt gata să fie mai mult și să facă mai mult.

Chiar și numele sugerează acest lucru: „EMERGE: a apărea din ceva sau de după ceva; a ieși dintr-o experiență, stare sau situație, mai ales din una dificilă; a deveni cunoscut sau evident; a se ridica.“

Povestea noastră

Emerge România a luat ființă ca urmare a exemplului oferit de Emerge NLI, unde femei obișnuite, cu job-uri, familie și diverse provocări, au ales sa facă ceva mai mult, și anume, să împărtășească din experiențele lor în domeniile din care provin și să își ofere ajutorul pentru a vedea alte femei luând aceeași decizie la rândul lor. Școala de Leadership pentru Femei Emerge este un prim rod al acestei provocări. Vrem să vedem cât mai multe femei care iau decizia să facă pași în materializarea visului propriu care va lărgi Împărăția lui Dumnezeu.

Viziunea noastră

Ne propunem să conectăm femei lider din diferite medii de influență (ONG-uri, afaceri, educație, sănătate etc.) pentru a le echipa, încuraja și împuternici să își descopere potențialul și abilitățile de a influența și a aduce o schimbare pozitivă în mediul lor.

Astfel, ne dorim să realizăm o rețea de femei lider capabile să își urmeze destinul, să crească și să se dezvolte împreună. Împreună vom aborda teme precum ieșirea din zona de confort, înfrângerea fricii și a minciunilor, descoperirea darurilor și creșterea în ele, ce înseamnă să fii femeie și lider, stabilirea ariei de influență, descătușarea potențialului și multe altele.

Cum?

  • Prin traininguri online pe diferite tematici legate de leadership și învățături biblice, oferite de vorbitoare și conferențiare din toată lumea
  • Prin sesiuni live de Q&A
  • Prin întâlniri anuale sub formă de conferințe

Cine suntem

Camelia Caba

Camelia este o femeie a rugăciunii, un mentor, o mamă, un lider pasionat, iar împreună cu soțul ei conduce biserica Viață Nouă din Oradea. Camelia este una dintre co-fondatoarele conferințelor Emerge România.

Alina Galea

Soție și mamă, lider de închinare și formator de ucenici, pasionată de dragostea lui Dumnezeu pentru oameni. Împreună cu soțul ei conduce Fundația Caleb, Lăzăreni. Alina este cea de-a 2a co-fondatoare a conferințelor Emerge România.

Ioana Humelnicu

Ioana este pasionată de închinare și de lucrarea cu femeile, iubește oamenii și îi place să-i vadă atingându-și potențialul lor maxim. De asemenea, ea e dedicată muncii ei și luptă pentru libertate.

Laura Tămaș

Laura este o persoană care îl iubește mult pe Dumnezeu și este mereu interesată să Îl cunoască mai bine. Ea este pasionată de tehnologie, de a investi în oameni și de a trăi în comunitate.

Fostele ediții ale Conferințelor Emerge

Conferințele Emerge, ce au loc în fiecare an în Oradea, se adresează femeilor creștine din toată țara care sunt interesate de slujirea pastorală, de slujirea cu copiii, cu tinerii sau cu femeile, de afaceri, de domeniul sănătății, lege, artă, educație etc. Toate momentele conferințelor au reflectat valoarea și importanța pe care o au femeile în Împărăția lui Dumnezeu. Un lucru care caracterizează aceste conferințe este abordarea holistică în ceea ce privește persoana: duh, suflet și trup.

Emerge 2.0

Emerge 1.0